IJs en Weder heeft uitgebreide ervaring in lesgeven, zowel aan professionals als aan mensen die middels een workshop, eenmalig aan de akrobatiek snuiven. Wij staan garant voor een gedegen uitleg; zowel over de technische aspecten van een truuk als het veilig met elkaar werken.

Onderwijs

IJs en Weder was al diverse malen te gast als docent op een aantal Europese circusopleidingen. Ook daarbuiten kunnen (gevorderde) akrobaten, dansers en theatermakers een beroep op hen doen als het gaat om (verdere) technische ontwikkeling. We zijn creatief met de mogelijkheden van de studenten en geven op een stimulerende en enthousiaste manier les.
We werkten oa met:

Bedrijfsworkshop

U kunt ons ook uitnodigen voor het geven van een workshop. Akrobatiek is een speelse, avontuurlijke en sportieve activiteit waarbij een beroep wordt gedaan op allerlei samenwerkingsvaardigheden zoals vertrouwen (geven en krijgen), verantwoordelijkheid nemen, helder communiceren, omgaan met spanning, zorg dragen voor elkaar, grenzen verleggen, hulp geven en vragen.
Mogelijke gelegenheden: In de workshop komen mensen op een veilige en gezellige manier met elkaar in contact. Het niveau is dusdanig dat vrijwel iedereen zonder problemen mee kan doen.
We werkten oa met:

<< Terug